פנטולה כלי מטבח

לבשל עם פנטולה

הגעתם לפינתנו השבועית, מדי שבוע נוסיף עבורכם מאמר שיועיל לכם בבחירת כלי מטבח איכותיים.

כלי מטבח עם סטייל

חשוב לנו שכלי הבישול שלנו ייראו טוב, שיהיו נעימים לעין, אסתטיים ובעיקר מלאי שיק.
עבור חובבי הבישול שבניכם, אספנו מספר רעיונות למתנות שגם נראות נהדר באינסטגרם וגם ישרתו אתכם נאמנה במטבח.

עלי ומכתש

כדי להפיק את המיטב מהתבלינים במטבח, כלי חיוני (וגם, אם להודות, נעים ויזואלית) הוא העלי ומכתש, כלי בישול עתיק בעל אפשרויות מגוונות. החל מממרחים ועד לרטבים, הוא משמש לטחינת תבלינים ועשבים ומעשיר את הטעם של כל תבשיל. .ניתן לרכוש אותם בחנות כלי מטבח מיוחדים בעלות המשתנה בהתאם לחומר ממנו הם מיוצרים. בעת הרכישה שימו לב שהכלי מתאים למידותיכם, עמוק ורחב מספיק לשימוש ברמה הגבוהה ביותר, וכן שיהיה כבד מספיק כדי לעמוד יציב בעת הטחינה והערבוב.

קרש חיתוך בוצ'ר

שדרוג רציני למטבח שלכם. למען האמת, אי אפשר לטעות עם קרש בוצ'ר.
הוא אסתטי, מקצועי ועמיד, נראה מדהים על משטח השיש ויכול לתפקד גם לחיתוך וגם להגשה. היתרונות הבולט ביותר של הבוצ'ר, למעט היוקרתיות שהוא משדר, הם העובדה שהוא עמיד לבלאי ולסדקים, לא משיל שאריות למזון והוא גדול משמעותית משאר קרשי החיתוך בחנות כלי המטבח הממוצעת, מה שמעניק לו את יתרון הנוחות שבחיתוך והכנת מזון בכמות גדולה. יתרון לבשל עם פנטולה.

פויקה

בבית או בחוץ, לפויקה יש את יתרונות סיר הקדירה בשילוב של מראה פראי ומוכן לשימוש בחיק הטבע.
אם אתם חובבי מחנאות וטיולי אוהלים – פויקה סוגר את הפינה הקולינרית באופן מושלם.
סיר בעל שלוש רגליים מברזל יצוק, שניתן להניחו על גחלים לוחשות או לתלות אותו מעל מדורה,
לא חשוב מה תרצו להכין בו, זה ייצא מושלם ולרוב מצריך רק פלפל ומלח עם חומרי הגלם שתבחרו.
הבישול בפויקה לא דורש כמעט התעסקות, בחום אחיד המפוזר באופן שווה על כל חלקיו, לא פולט עשן וכמעט לא מצריך שמן. זו מתנה נהדרת לתוצאה בעלת ניחוח מכשף.

מערוך שיש

ההתעסקות בבצק דביקה למדי, ואין שלב מתסכל יותר בניקוי כלי המטבח שלנו מאשר לנסות לגרד בצק ממערוך העץ. לשם כך הומצא מערוך השיש. כלי אלגנטי, אסתטי ויעיל ביותר, שכן משקל השיש מקנה יציבות ואפשרות השטחת הבצק באופן אחיד, בנוסף לכך שכלום לא נדבק אליו.

מערוך עץ, אאוט!

עד כאן פינתתנו לשבוע זה, לבשל עם פנטולה, נשמח לראות אתכם גם בשבוע הבא.

למעבר אל הסרטון שלנו לחצו כאן